• ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
  ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

   

  Ανακοινώνεται, η έναρξη υποβολής των αιτήσεων για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Ευαισθητοποίηση στις Γνωσιακές Ψυχοθεραπείες» (Α΄Κύκλος) και «Κλινική Εκπαίδευση στις Γνωσιακές Ψυχοθεραπείες» (Β΄Κύκλος)

  Η υποβολή των αιτήσεων αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου 2017 και λήγει στις 26 Σεπτεμβρίου 2017 και πραγματοποιείται με την αποστολή του βιογραφικού σημειώματος στο email: cognitive.eginitio@gmail.com.

  Παρακαλούμε σημειώστε στο email σας για ποιο κύκλο υποβάλετε αίτηση. Οι υποψήφιοι θα ειδοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την ημερομηνία συνέντευξης, στην οποία θα δοθούν και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα.


   

 • 5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΝΩΣΙΑΚΩΝ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΩΝ

   

  Η Ελληνική Εταιρεία Γνωσιακών Ψυχοθεραπειών (Ε.Ε.Γ.Ψ.) διοργανώνει το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γνωσιακών Ψυχοθεραπειών με θέμα: «Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία: Προκλήσεις & Προοπτικές» στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών 10-12 Νοεμβρίου 2017, υπό την Αιγίδα της Ε.Α.Β.C.T & της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας και την επιστημονική συνεργασία του Ινστιτούτου Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς και της Ελληνικής Εταιρείας Γνωστικής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας.

  ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑARON BECK. 

   

  Κατεβάστε την 3η Ανακοίνωση του Συνεδρίου εδώ. 

   

  Περισσότερες πληροφορίες βρίσκονται και στον ιστότοπο του συνεδρίου www.5cognitive.gr

   

 • EABCT2017

Μέλος της

logo tagline 03

Ελληνική Εταιρεία Γνωσιακών Ψυχοθεραπειών, Δημητρέσσα 10, 115 28, Αθήνα, +30 210 7230 297, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.