Εγγραφή Μελών

Τακτικά μέλη

Ορίζονται αυτοδίκαια, εφόσον το αιτηθούν, όλοι οι επαγγελματίες ψυχικής υγείας που έχουν ολοκληρώσει το Πρόγραμμα Σπουδών: α) της Α΄ Ψυχιατρικής Κλινικής ΕΚΠΑ & ΕΠΙΨΥ  β) του ΚΨΥ Πάτρας. Νέα τακτικά μέλη, εκτός από τους προαναφερθέντες, μπορούν να ζητήσουν την εγγραφή τους οι επαγγελματίες ψυχικής υγείας με επαρκή κλινική εμπειρία και τεκμηριωμένη εκπαίδευση στη γνωσιακή προσέγγιση. Οι υποψηφιότητες αξιολογούνται από τριμελή επιτροπή που απαρτίζεται από μέλη της ΔΕ. Η επιτροπή αυτή εισηγείται στην ολομέλεια της ΔΕ, η οποία τελικά αποφασίζει για το αν θα κάνει δεκτή την κάθε υποψηφιότητα. Μέλη της επιτροπής έχουν οριστεί οι Σ. Κούλης, Α. Λιόση και Α. Πεχλιβανίδης.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή ως τακτικό μέλος της εταιρείας αποτελεί α) η βεβαίωση/πιστοποίηση ολοκλήρωσης της εκπαίδευσης στη Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία και β) πλήρες βιογραφικό σημείωμα.

Ελληνική Εταιρεία Γνωσιακών Ψυχοθεραπειών, Δημητρέσσα 10, 115 28, Αθήνα, +30 210 7230 297, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.